THIERRY THEYS​

Gastronomie is mijn passie en mijn leven. De selectie en combinatie van pure ingrediënten, het bedenken van verrassende creaties en het verzorgen van een culinaire totaalbeleving voor onze gasten bij Nuance in Duffel… daar word ik oprecht gelukkig van.

In de gastronomie combineren we mooie gerechten vaak met een goed glas wijn. Bier wordt minder vaak geschonken. Met de creatie van ons gastronomisch degustatiebier François willen we fijnproevers verrassen met een nieuwe smaaksensatie en culinaire beleving.

VICTOR DERKS​

Als sommelier selecteer ik elke dag topwijnen om de gastronomische beleving van onze gasten bij Nuance naar een nog hoger niveau te tillen. De afgelopen jaren groeide ook mijn nieuwsgierigheid naar de culinaire mogelijkheden met een eigen degustatiebier.

François versterkt de ervaring van speciale momenten en de beleving van smaakvolle gerechten. Het smaakpallet is vol, hoppig en tegelijk ook heerlijk aromatisch, met een zacht gevoel op de tong en een sublieme afdronk. Een ervaring voor levensgenieters!

FRANÇOIS

François is een verfrissend gastronomisch degustatiebier dat alle zintuigen prikkelt. De volle smaak, de florale aroma’s, de helderheid en de kleur, het gevoel op de tong en de zachte tinteling in ons oor maken dit bier uniek in zijn soort.

François Hoppy & Floral wordt sinds 2022 geschonken in Nuance in Duffel, en is vanaf mei 2023 ook beschikbaar via Albert Heijn in België. Momenteel wordt de receptuur voor twee nieuwe smaken op punt gesteld. Deze varianten zullen snel beschikbaar zijn.